FCH Katovice se ve svých aktivitách nejprve zaměřovala na pomoc starým lidem. Dnes se snažíme našimi aktivitami pomáhat vše lidem od dětí,  mládeže a celých rodin, staré nevyjímaje. Snažíme se, aby se každý cítil plnoprávným členem své rodiny doma, ve farnosti nebo v naší charitě. Proto děláme tyto aktivity:

Ministrantská pouť 18.5. 2019

Přijměte pozvání na ministrantskou pouť do Katovic  v sobotu 18.5. od 9h. Bližší informace na plakátku. Jsou vítáni ministranti a ministrantky, jejich doprovod a ti kteří ještě váhají.

ministrantská pouť Katovice

Velikonoční přání FCH Katovice 2019

Přejeme Vám všem i Vašim blízským pořehnané Velikonoce. FCH Katovice.

Přání k Vel. FCH Katovice

Pozvánka na setkání před Velikonocemi 6.4. 2019

Zveme všechny, kteří se chtějí duchovně připravit na Velikonoce, 6. dubna do KD v Katovicích. Bude zde možné přijmout svátost smíření, pomazání nemocných a eucharistii. Je možné se také setkat a pohovořit u drobného pohoštění. Bližší informace jsou na plakátku.

plakátek 1

plakátek 2

Vyšel první zpravodaj FCH Katovice pro rok 2019

V dnešních dnech vyšel první zpravodaj naší charity pro letošní rok. Je v něm nabídka mší svatých na Velikonoce, duchovní slovo, akce v Centru P. Josefa Jílka a další zprávy a  pozvánky. Prožijte klidnou postní dobu a požehnané Velikonoce.

Zpravodaj FCH Katovice č.1 2019

Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. Děkujeme dárcům za štědrost!

Koledníci z Jilemnice. Foto Jakub Žák

Celkem 119 184 663 korun. Tolik se letos vybralo do 23 908 pokladniček Tříkrálové sbírky. Dnes místní charity pod úředním dozorem rozpečetily ty poslední a peníze z nich sečetly. Kluci a děvčata v přestrojení za tři krále koledovali a vybírali peníze do pokladniček prvních čtrnáct dní v lednu. Charita Česká republika nyní děkuje všem, kteří s láskou přispívají na pomoc potřebným.

Pozvánka na 27. křesťanský ples

Přijměte pozvání na 27. křesťanský ples v Katovicích. Koná se 9.2. 2019 od 20:00h. Všichni jste srdečně vítáni. Bližší informace jsou na plakátech.

27. Kř. pl. v.

27. kř. pl. š.

Výsledky TS 2019 ve FCh Katovice

Od 5. do 7. ledna probíhala v našich farnostech Katovice, Kraselov, Volenice a Střelské Hoštice Tříkrálová sbírka 2019. Koledovalo celkem 42 skupin. V nich bylo více než 160 lidí, kteří navštívili všechny naše obce. Nejcennější je, že nesli Boží požehnání do všech našich obcí a domovů. Nabídli možnost přispět na projekty Charity. Lidé nás opět mile překvapili, protože se u nás vykoledovalo 180 735 Kč. Moc všem děkujeme a vyprošujeme jim Boží požehnání. Bližší informace o rozdělení TS 2019 u nás, jsou na plakátku. Ještě jednou všem děkujeme a Pán Bůh Vám to odplať

Výsledky TS 2019 FCH Katovice

Tříkrálová sbírka v našich farnostech začíná

Tříkrálová sbírka v našich farnostech začíná v sobotu 5. ledna a pokračuje v neděli 6. ledna. Prosíme o vstřícnost a štědrost k tříkrálovým koledníkům. Děkujeme.

Před silvestrovské setkání 29.12. 2018

centrumZveme všechny farníky na předsilvestrovské posezení s písničkou  do Katovic na faru do CPJJ.

silvestr v katovic

Vánoční turnaj

centrumPřijměte pozvání na vánoční turnaj ve stolním fotbálku a dalších hrách v pátek 28.12. od 14 h. v CPJJ v Katovicích.

turnaj 28.12. 2018.pdf