Pro naši charitu jsou děti největším darem a požehnáním nejen pro jejich rodinu, ale i naši farnost  a celou společnost. Proto se snažíme, pokud je to v našich možnostech, aby děti i jejich rodiny smysluplně trávily společně svůj volný čas.    V těchto aktivitách spolupracujeme s farnostmi, obcemi a o.s. BEZ.

Pozvánka na 110 let od narození P.J.Jílka

Přijměte pozvání na oslavy 110 let od narození P.J.Jílka, který byl faréřem v naší farnosti ve 30. letech minulého století a za 2. sv. války se zapojil do odboje. Po zatčení a odsouzení dále působil jako statečný duchovní, který vedl všechny ke Kristu. Byl sťat 20. dubna 1945 v Brandenburku. Byl posledním  popraveným vězeněm k narozeninám Adolfa Hitlera. P.J.Jílek je naším velkým vzorem a věříme že nám v nebi žehná. Bližší informace jsou na plakátu. Všichni jste srdečně do Katovic zváni.

plak

Zpravodaj FCH Katovice pro podzim 2018

Zpravodaj FCH Katovice čVyšel podzimní zpravodaj naší charity. Přijměte pozvání na naše akce a nabízíme také duchovní zamyšlení a informace z našich farností. Přejeme vám klidný podzim.

Zpravodaj FCH Katovice č.3 2018

Jílkův pohár v neděli 16. září 2018

V neděli 16. září vás zveme na Jílkův pohár (2. kolo) na faře v Katovicích. Je to akce, při které může celá rodina společně strávit celé odpoledne při sportovních soutěžích. Těšíme se na vás. Bližší informace na plakátku.

jílkův pohár 16.9. 2018

Děkujeme za podporu nadaci Blanicko otavské.

Pouť na svaté Anně u Kraselova 28.7.2018

Zveme všechny na pouť na svaté Anně u Kraselova a s ní spojené doprovodné akce. Bližší informace na plakátku. Přijďte se ducjhově občerstvit na známé poutnéí místo.

plakátek

zpevnik_sv_anna.pdf

omalovánka

Filipojakubský florbalový turnaj

V sobotu 23. června se v tělocvičně ZŠ Katovice koná Filipojakubský florbalový turnaj pro děti. Všechny jsou srdečně zvány. Info na plakátku.

06.23_turnaj-ve-florbale.jpg

Jílkův pohár 16.6. 2018

V sobotu 16. června vás zveme na Jílkův pohár na faře v Katovicích. Je to akce, při které může celá rodina společně strávit celé odpoledne při sportovních sotěžích. Těšíme se na vás. Info na plakátku.

06.16_jilek.jpg

Děkujeme za podporu nadaci Blanicko otavské.

Vyšel zpravodaj naší charity pro léto 2018

Zpravodaj FCH Katovice č. 2 2018Nabízíme vám nový letní zpravodaj naší charity. Přijměte pozvánku na naše akce i duchovní zamyšlení. Přejeme vám krásné léto.

Zpravodaj FCH Katovice č. 2 2018

Boží tělo v Katovicích 3.6, 2018

Zveme vás všechny na oslavu Těla a krve Páně - Božího Těla do Katovic v neděli 3. června od 14h.

slavnost bo

Napsali o nás v Katolickém týdeníku č.17

centrumV Katolickém týdeníku vyšel článek o ministrantské pouti v Katovicích. Děkujeme za zájem o naše aktivity. Celý článek je v příloze.

KT č. 17/ 2018

Pozvánka na poutě

Zveme všechny na pouť do Katovic, Krt a Novosedel - Koclova. Bližší informace o bohoslužbách na plakátech.

Přijďte oslavit duchovně svaté Filipa a Jakuba a svatého Jana Nepomuckého.

Pouť Katovice

Pouť Krty