Jak můžete podpořit Farní charitu Katovice

Naše činnost je možná díky dobrovolným příspěvkům dárců. Bez této pomoci bychom nemohli pomáhat ani rozvíjet naše služby pro potřebné u nás.

Zapojit se můžete mnoha způsoby:

Související informace:

Za Vaší pomoc a podporu předem děkujeme.

Aktuality:

Ministrantská pouť 18.5. 2019

Přijměte pozvání na ministrantskou pouť do Katovic  v sobotu 18.5. od 9h. Bližší informace na plakátku. Jsou vítáni ministranti a ministrantky, jejich doprovod a ti kteří ještě váhají.

ministrantská pouť Katovice

Výsledky TS 2019 ve FCh Katovice

Od 5. do 7. ledna probíhala v našich farnostech Katovice, Kraselov, Volenice a Střelské Hoštice Tříkrálová sbírka 2019. Koledovalo celkem 42 skupin. V nich bylo více než 160 lidí, kteří navštívili všechny naše obce. Nejcennější je, že nesli Boží požehnání do všech našich obcí a domovů. Nabídli možnost přispět na projekty Charity. Lidé nás opět mile překvapili, protože se u nás vykoledovalo 180 735 Kč. Moc všem děkujeme a vyprošujeme jim Boží požehnání. Bližší informace o rozdělení TS 2019 u nás, jsou na plakátku. Ještě jednou všem děkujeme a Pán Bůh Vám to odplať

Výsledky TS 2019 FCH Katovice

Tříkrálová sbírka v našich farnostech začíná

Tříkrálová sbírka v našich farnostech začíná v sobotu 5. ledna a pokračuje v neděli 6. ledna. Prosíme o vstřícnost a štědrost k tříkrálovým koledníkům. Děkujeme.

Potravinová sbírka pro lidi v nouzi

Logo plesV sobotu a v neděli 17. a 18. listopadu proběhne potravinová sbírka v našich farnostech Katovice, Kraselov, Volenice a Střelské Hoštice. Zjistili jsme totiž, že i mezi námi žijí lidé, kteří nemají co jíst. Všem dárcům předem děkujeme za trvanlivé potraviny, které můžete dávat do zákristií našich kostelů.

potravinová sbírka

Zpravodaj FCH Katovice pro podzim 2018

Zpravodaj FCH Katovice čVyšel podzimní zpravodaj naší charity. Přijměte pozvání na naše akce a nabízíme také duchovní zamyšlení a informace z našich farností. Přejeme vám klidný podzim.

Zpravodaj FCH Katovice č.3 2018

Pouť na svaté Anně u Kraselova 28.7.2018

Zveme všechny na pouť na svaté Anně u Kraselova a s ní spojené doprovodné akce. Bližší informace na plakátku. Přijďte se ducjhově občerstvit na známé poutnéí místo.

plakátek

zpevnik_sv_anna.pdf

omalovánka

Setkání před Velikonocemi 17.3. 2018

V sobotu 17. března se koná v KD v Katovicích setkání před Velikonocemi pro všechny, kteří se chtějí připravit na Velikonoce a zažít uzdravující pomoc svátosti smíření, pomazání nemocných a eucharistie. Do všech našich obcí zajíždí autobus, nebo nabízíme dovoz po domluvě. Bližší informace jsou na plakátku. Těšíme se na setkání se všemi kteří přijmou naše pozvání.

plak

Tříkrálová sbírka ve FCH Katovice je sečtena

Tříkrálová sbírka ve všech obcích našich farností Katovice, Kraselov, Volenice a Stř. Hoštice již skončila. Máme velkou radost z toho, že koledníci prošli všechny obce a nesli s sebou Boží požehnání všem lidem. A ti nezůstali lhostejní a letos opět překonali naše očekávání a darovali 173 619 Kč. Patří jim velký dík i všem koledníkům a vedoucím skupinek. Bůh vám to odplať. Výsledky a určení sbírky jsou v příloze.

ts 2018 fch katovice.pdf

Setkání vedoucích koledníků a dobrovolníků na TS 2018

V úterý 2.1. 2018 se uskuteční na faře v Katovicích od 17h. setkání vedoucích a dobrovolníků, kteří chtějí pomoci s Tříkrálovou sbírkou 2018 v našich farnostech. Jsou zváni i všichni, kteří by chtěli pomoci a ještě váhají. Rádi přijmeme každou ochotnou ruku. Info na plakátku.

pozvánka

Vyšel nový zpravodaj pro podzim 2017

Zpravodaj FCH Katovice č. 3 2017Vyšel zpravodaj naší charity a farností pro podzim 2017. Těšíme se na setkání s vámi.

Zpravodaj FCH Katovice č. 3 2017